CDRTool Issue

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

CDRTool Issue

Brian Chamberlain-2
Hi All,

I have copied one of my radacct tables into radacct200807 to test my billing and rates. It is a table from January. When I renormalise for a day I don't get any errors for the customer that I have added, I have them pointing at a correct profile which in turn points at correct rates for the times of day. The records appear normalized and rated however the rate is zero.

If I look at the records the RATE field on each record seems to contain incorrect data. It contains:

 Duration: 120 s
        App: audio
Destinati...

This record had a duration of 85s and I have set billing intervals to one minute.

How do I fix this?

Thanks,
Brian.


_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: CDRTool Issue

Brian Chamberlain-2
Hi,

My apologies I investigate further I see this is for debugging reasons I assume:

Duration: 120 s App: audio Destination: 3531 Customer: [hidden email] Increment: 60 s Min duration: 300 s



My price is showing as 0 after renormalization. I have a rate for destination 3531, everything else seems fine. Any ideas?

Thanks,
Brian



On 12 Feb 2009, at 13:11, Brian Chamberlain wrote:

Hi All,

I have copied one of my radacct tables into radacct200807 to test my billing and rates. It is a table from January. When I renormalise for a day I don't get any errors for the customer that I have added, I have them pointing at a correct profile which in turn points at correct rates for the times of day. The records appear normalized and rated however the rate is zero.

If I look at the records the RATE field on each record seems to contain incorrect data. It contains:

 Duration: 120 s
        App: audio
Destinati...

This record had a duration of 85s and I have set billing intervals to one minute.

How do I fix this?

Thanks,
Brian.

_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users






_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: CDRTool Issue

Adrian Georgescu
Hm, you must have provisioned something wrongly. Min duration as far as I remember has to do with the amount of seconds a call should have to be billed. Please reduce that value to 0 see if this solves it.

Adrian


On Feb 12, 2009, at 3:23 PM, Brian Chamberlain wrote:

Hi,

My apologies I investigate further I see this is for debugging reasons I assume:

Duration: 120 s App: audio Destination: 3531 Customer: [hidden email] Increment: 60 s Min duration: 300 s



My price is showing as 0 after renormalization. I have a rate for destination 3531, everything else seems fine. Any ideas?

Thanks,
Brian



On 12 Feb 2009, at 13:11, Brian Chamberlain wrote:

Hi All,

I have copied one of my radacct tables into radacct200807 to test my billing and rates. It is a table from January. When I renormalise for a day I don't get any errors for the customer that I have added, I have them pointing at a correct profile which in turn points at correct rates for the times of day. The records appear normalized and rated however the rate is zero.

If I look at the records the RATE field on each record seems to contain incorrect data. It contains:

 Duration: 120 s
        App: audio
Destinati...

This record had a duration of 85s and I have set billing intervals to one minute.

How do I fix this?

Thanks,
Brian.

_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users





_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users


_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users