Opensips 2.2 proto_tls issue

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Opensips 2.2 proto_tls issue

Igor Pavlov-2
Hi, all. I have a problem with opensips 2.2 installation with TLS
enabled. My enviroment:
- CentOS 7
- openssl-1.0.2k, build from sources.
Opensips compiled fine, without any errors, but when I try to start I
got error:

>  ERROR:core:sr_load_module: could not open module
> </usr/local/lib64/opensips/modules/proto_tls.so>:
> /usr/local/lib64/opensips/modules/proto_tls.so: undefined symbol:
> kssl_ctx_new

--
____________
Best regards,
Igor Pavlov


_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Opensips 2.2 proto_tls issue

Igor Pavlov-2
Forgot to say that centos in openvz container.


07.04.2017 0:20, Igor Pavlov пишет:

> Hi, all. I have a problem with opensips 2.2 installation with TLS
> enabled. My enviroment:
> - CentOS 7
> - openssl-1.0.2k, build from sources.
> Opensips compiled fine, without any errors, but when I try to start I
> got error:
>
>>  ERROR:core:sr_load_module: could not open module
>> </usr/local/lib64/opensips/modules/proto_tls.so>:
>> /usr/local/lib64/opensips/modules/proto_tls.so: undefined symbol:
>> kssl_ctx_new
>

--
____________
Best regards,
Igor Pavlov


_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users
Loading...