[ opensips-Bugs-2636710 ] rr (loose_route) should take aliases from domain module

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[ opensips-Bugs-2636710 ] rr (loose_route) should take aliases from domain module

SourceForge.net
Bugs item #2636710, was opened at 2009-02-25 14:14
Message generated for change (Comment added) made by bogdan_iancu
You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=1086410&aid=2636710&group_id=232389

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: modules
Group: trunk
Status: Open
>Resolution: Fixed
Priority: 6
Private: No
Submitted By: Thomas Gelf (thomas_gelf)
Assigned to: Bogdan-Andrei Iancu (bogdan_iancu)
Summary: rr (loose_route) should take aliases from domain module

Initial Comment:
OpenSIPS 1.5 (SVN, today) still needs aliases to be defined manually using alias=... - otherwise loose_route() doesn't detect them as "local", even if defined in the domain table.

Best regards,
Thomas Gelf


----------------------------------------------------------------------

>Comment By: Bogdan-Andrei Iancu (bogdan_iancu)
Date: 2009-02-26 12:00

Message:
Hi Thomas,

A fix in available on SVN - please update and give it one more try. As per
discussion on the IRC channel, for testing, remove the aliase="" from your
cfg file.

Regards,
Bogdan

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=1086410&aid=2636710&group_id=232389

_______________________________________________
Devel mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/devel