[ opensips-Bugs-2813893 ] osipsconsole has wrong Postgres URI

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[ opensips-Bugs-2813893 ] osipsconsole has wrong Postgres URI

SourceForge.net
Bugs item #2813893, was opened at 2009-06-29 14:01
Message generated for change (Settings changed) made by bogdan_iancu
You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=1086410&aid=2813893&group_id=232389

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: tools
Group: 1.5.x
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Nobody/Anonymous (nobody)
>Assigned to: Iulia Bublea (iulia_bublea)
Summary: osipsconsole has wrong Postgres URI

Initial Comment:
On line 1561 in osipsconsole, the line is:

dbh = DBI->connect("DBI:$DBENGINE:database=$DBNAME;host=$DBHOST", (...)

This does not work. The docs at http://search.cpan.org/~rudy/DBD-Pg-1.32/Pg.pm show that the URI should be:

dbh = DBI->connect("DBI:$DBENGINE:dbname=$DBNAME;host=$DBHOST", (...)


----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=1086410&aid=2813893&group_id=232389

_______________________________________________
Devel mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/devel