[ opensips-Bugs-2850025 ] pua_usrloc fails to retry sending PUBLISH if body not found

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[ opensips-Bugs-2850025 ] pua_usrloc fails to retry sending PUBLISH if body not found

SourceForge.net
Bugs item #2850025, was opened at 2009-09-03 17:58
Message generated for change (Comment added) made by anca_vamanu
You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=1086410&aid=2850025&group_id=232389

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: modules
Group: 1.5.x
>Status: Closed
>Resolution: Fixed
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Angel Marin (anmar)
Assigned to: Anca Vamanu (anca_vamanu)
Summary: pua_usrloc fails to retry sending PUBLISH if body not found

Initial Comment:
pua_usrloc:ul_publish in an update case where no body is found, it does not properly retry some times.

pua_send_publish changes publ.flag to INSERT_TYPE when there's no presentity entry for an update case, so when ul_publish tests for UPDATE_TYPE it won't match.

----------------------------------------------------------------------

>Comment By: Anca Vamanu (anca_vamanu)
Date: 2009-09-04 14:46

Message:
Hi Angel,


Thanks for tracking the problem down and finding the exact place of the
error. I have just committed the fix.

Regards,
Anca

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=1086410&aid=2850025&group_id=232389

_______________________________________________
Devel mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/devel