opensips + asterisk,

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

opensips + asterisk,

Nandini
Dear all,

    i have integrated asterisk with opensips server with the help of these link,
  
http://www.voip-info.org/wiki/view/Asterisk+and+OpenSER+integration
my voip clients are registered well,and there is audio on both the sides in WiFi
network.
but the same configuration is not working under Wimax network.
The clients are registered ,but when the call is initiated there is no audio.
what could be the problem,iam not understanding.

please help me in this issue...

Thanks in advance

Nandini



_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: opensips + asterisk,

aamir chougule
Hi Nandini,

Please check the rtp packets that are going outside and coming in by using ngrep. There might be nat issue which is creating this problem.

--Aamir
--- Sent from My BlackBerry ---

-----Original Message-----
From: sermj 2012 <[hidden email]>
Sender: [hidden email]
Date: Tue, 28 May 2013 11:48:43
To: OpenSIPS users mailling list<[hidden email]>
Reply-To: OpenSIPS users mailling list <[hidden email]>
Subject: [OpenSIPS-Users] opensips + asterisk,

_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users




_______________________________________________
Users mailing list
[hidden email]
http://lists.opensips.org/cgi-bin/mailman/listinfo/users